Zdarec hosi,
ten klucak je Riki co jsme se snim potapeli letos v Egypte na Miraclu (safari s Davidem Canisem, Stepisem, Morfeem, Honym, Janou,...na Jihu Egypta). Skutr pod nohama ma vymakanej, ale zadny uchyceni nema- vozil jsem se na nem taky a normalne jej zmacknes mezi stehna - stejne te tlaci pred sebou, takze nemusis zadnou silo drzet stehnama... For je v tom, ze na telo skutru ma pridelane neco co vypada jako dvojite plato (byva to z plexiskla a je to casto videt u profi fotografu ci kameramanu)- jenze nema jedno pro uchyceni fotaku, ale dve, cimz vznikne mezi nimi prostor, do ktereho si proste sednes a vltacis stehna po boku. Rychlost skutru ovlada - a na videu to je videt a dokonce i slyset normalne na tele skutru- jenom to dela hmatek "po slepu" - vypada to jako by se skrabal na koulich, ale to pridava rychlost, nebo zapina ci vypina... mozna rtam ma nejaky udelatko, jako prodlouzeni ci co, ale to je zcela nepodstatne.
Z Egypta delal videa delfinu, co nam furt ujizdeli a on s nimi diky skutru normalne jako jediny stihal a jeste k tomu dele, protoze pro nej je to statika...
Dobrej vynalez, jen pod vodou trochu hlucnej a pro sikovnejsiho freeckare zbytecnej. On totiz normalne moc nepotapi...

a skutr, kterej tam ma pridelanej nemuze pod 40m
Mam pro vas ale blbou zpravu, ktera me taky pekne sejri- Stepis ty kamery na Bahamy nedovezl, bo pry nekam musel a ze proste nestiha...
No jsem s nim domluvenej, ze ho budeme uhanet, ale mozna to udelame tak, ze je objedname z Amikova sami, jen (treba na jeho adresu me ted napadlo

, aby nam je poslal balikem. Coz usetrime na clu. Nebo proste zaplatime clo a nechame si je dodat od Amiku do CR primo...
Ale sere me to desne... sem se na to tesil jako malej!!
Kua, nejak to dame dohromady- zkuste popremyslet!
P.